I dagplejen sørger jeg for;

morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad. Jeg tilbyder en sund, alsidig og ernæringsrigtig kost efter gældende anbefalinger.

Jeg elsker at bage boller og lave mad af forskellig slagsHa ha så vi vil altid få hjemmebagt brød - jeg kan også sagtens finde på at servere varm mad til middag, og hvis børnene gerne vil være, så er det helt naturlig og okay med mig.

Jeg har et hygiejnebevis og er meget bevidst om kvaliten og opbevaringen af det mad jeg serverer - og hvis børnene er med til at lave mad, er det ikke altid at den mad de har stået med vi spiser! - men det kommer an på, hvad de fingererer med - nogen gange vil der slet ikke være mere agurk eller gulerod tilbage Waou

Om sommeren laver jeg ofte frugtgrød af pære og æble - det smager himmelsk med lidt kold mælk, så det får vi også nogen gange.

Jeg serverer som udgangspunkt mælk og vand til alle måltiderne.

Morgenmad:
Kan eventuelt bestå af havregryn, havregrød, tykmælk med frugt og müsli eller hjemmebagt brød

Formiddagsmad:
Her vil vi få forskellige slags hjemmebagt brød og/eller frugt

Frokost:
Til frokost får vi rugbrød med forskellig pålæg og grønt til.

De små børn kan selvfølgelig få grød eller øllebrød, hvis de endnu ikke er parate til rugbrød.

Eftermiddagsmad:
Her vil vi få forskellige slags hjemmebagt brød og/eller frugt

 


Jeg er ikke sukker- eller fedtforskrækket - men er af den overbevisning at "alt med måde" er den mest reelle tilgang til det mad vi indtager.